titel

Bloedafname en inleverpunt kweekmaterialen

Gewijzigde openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.00 - 12.00 uur. Niet op woensdag.

Het Reinier MDC is een huisartsenlaboratorium dat verspreid door het hele land werkt, zoveel mogelijk bij de huisartsen in de praktijk.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur is in onze praktijk een medewerker aanwezig voor afnemen van bloed en inname van urine/faeces en andere te onderzoeken materialen. Ook kan een medewerker bij u thuis komen bloedafnemen.
Groot voordeel is, dat u hierdoor vaak direct na het spreekuur uw bloed kunt laten afnemen op de praktijk, zonder eerst naar het laboratorium te hoeven gaan. En dankzij een koerier wordt de bepaling dezelfde dag nog ingezet, zodat de uitslagen meestal binnen enkele dagen bekend zijn.Natuurlijk kunt u ook bloed laten afnemen bij het SCAL, als dat praktischer is voor u.

Let op: de kosten die gemaakt worden bij bloedafname gaan ten koste van uw eventuele eigen risico. U ziet die dus na verloop van enige tijd verrekend worden bij uw zorgverzekering. (Kosten van het Reinier MDC vallen onder de noemer Reinier De Graaf Gasthuis).