Laboratorium in onze praktijk – Huisartsenpraktijk Boshuizen – Leiden
Welkom bij Huisartsenpraktijk Boshuizen
Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Adresgegevens

Aaltje Noordewierlaan 58
2324 KT Leiden

Tel: 071-5310047 | ass = 3
Fax: 071-2034053

Tel 071-5310047

Kies 1 voor spoed
2 voor herhaalrecept
3 voor assistente
4 voor intercollegiaal overleg

Laboratorium in onze praktijk

Bloedafname en inleverpunt kweekmaterialen

LET OP: Van 30 juli t/m 18 augustus is het laboratorium helemaal gesloten!

Gewijzigde openingstijden vakantieperiode van 10 juli t/m 28 juli: maandag en vrijdag 08.00 – 9:45 uur.

Het Reinier HAGA is een huisartsenlaboratorium dat verspreid door het hele land werkt, zoveel mogelijk bij de huisartsen in de praktijk.

Op maandag en vrijdag van 8:00 tot 10:00 uur is in onze praktijk een medewerker aanwezig voor afnemen van bloed en inname van urine/faeces en andere te onderzoeken materialen. Ook kan een medewerker bij u thuis komen bloed afnemen.
Groot voordeel is, dat u hierdoor vaak direct na het spreekuur uw bloed kunt laten afnemen op de praktijk, zonder eerst naar het laboratorium te hoeven gaan. En dankzij een koerier wordt de bepaling dezelfde dag nog ingezet, zodat de uitslagen meestal binnen enkele dagen bekend zijn. Natuurlijk kunt u ook bloed laten afnemen bij het SCAL, als dat praktischer is voor u.

Let op: de kosten die gemaakt worden bij bloedafname gaan ten koste van uw eventuele eigen risico. U ziet die dus na verloop van enige tijd verrekend worden bij uw zorgverzekering. Bent u verzekerd via AON of EHIC, dan ontvangt u ook de rekening thuis.