Laboratorium in onze praktijk – Huisartsenpraktijk Boshuizen – Leiden
Header afbeelding
Aaltje Noordewierlaan 58 2324 KT Leiden Tel:071-5310047 | Spoed optie 1

Laboratorium in onze praktijk

Bloedafname en inleverpunt kweekmaterialen

Gewijzigde openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.00 – 10.00 uur. Niet op woensdag.

Het Reinier HAGA is een huisartsenlaboratorium dat verspreid door het hele land werkt, zoveel mogelijk bij de huisartsen in de praktijk.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 10:00 uur is in onze praktijk een medewerker aanwezig voor afnemen van bloed en inname van urine/faeces en andere te onderzoeken materialen. Ook kan een medewerker bij u thuis komen bloedafnemen.
Groot voordeel is, dat u hierdoor vaak direct na het spreekuur uw bloed kunt laten afnemen op de praktijk, zonder eerst naar het laboratorium te hoeven gaan. En dankzij een koerier wordt de bepaling dezelfde dag nog ingezet, zodat de uitslagen meestal binnen enkele dagen bekend zijn.Natuurlijk kunt u ook bloed laten afnemen bij het SCAL, als dat praktischer is voor u.

Wegens Corona is bloedafname momenteel alleen op afspraak. U kunt dit zelf online inplannen of bellen met tel: 088-2604000.

Let op: de kosten die gemaakt worden bij bloedafname gaan ten koste van uw eventuele eigen risico. U ziet die dus na verloop van enige tijd verrekend worden bij uw zorgverzekering.