Nieuws – Huisartsenpraktijk Boshuizen – Leiden

Doe hier een snelle inschatting of doktersbezoek nodig is

Welkom bij Huisartsenpraktijk Boshuizen
Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Doe hier een snelle inschatting of doktersbezoek nodig is

Nieuws

Nieuw automatiseringssysteem

Publicatiedatum: 13-09-2023

In de periode tussen 13 en 27 september gaan wij over op een ander huisartsinformatiesysteem. Hiermee verwachten we een aantal grote verbeteringen te krijgen. Onder andere zullen wij een volledig en actueel medicatieoverzicht van uw apotheek beschikbaar hebben, en kan u in geval van waarneming adequater geholpen worden. Natuurlijk zal in ...

Lees verder over 'Nieuw automatiseringssysteem'

Actieweek Huisartsen

Publicatiedatum: 27-06-2022

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. 
Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in ...

Lees verder over 'Actieweek Huisartsen'

OPEN

Publicatiedatum: 31-08-2021

Onze praktijk doet mee met het online beschikbaar maken van medische gegevens. Dit is een landelijke verplichting, zie ook de website van OPEN.
Via een beveiligde verbinding kunt u zelf (een deel van) uw medisch dossier inzien. Denk daarbij aan de werkdiagnose, labuitslagen en het advies van de huisarts. In ...

Lees verder over 'OPEN'